ΚΑΡΤΕΣ – ΕΝΤΥΠΑ

epagelmatikes-kartes2Έλατε να σχεδιάσουμε μαζί την επαγγελματική σας κάρτα ή το έντυπό σας προσφέροντας όλη την τεχνογνωσία μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Οι επαγγελματικές κάρτες και τα έντυπα δίνουν σύντομες αλλά πολύ σημαντικές πληροφορίες για εσάς και την επιχείρηση σας.

Αποτελούν καθρέφτη της ποιότητας των υπηρεσιών σας.

Μια «κακής» ποιότητας κάρτας και ένα «αμφιβόλου» αισθητικής έντυπο δείχνουν ότι πιθανόν και οι υπηρεσίες σας είναι της ανάλογης ποιότητας.

Το γραφιστικό μας τμήμα αποτελείται από μια ομάδα νέων ανθρώπων, με σύγχρονη οπτική στην αισθητική της έντυπης επικοινωνίας.

Θα σας προτείνουμε καλαίσθητες και οικονομικές λύσεις για όποιο «πρόβλημα» απαιτεί γραφιστική φροντίδα.

Ο κάθε πελάτης είναι για εμάς μοναδικός!

Φροντίζουμε πάντα να ικανοποιούμε τις επιθυμίες σας, ώστε να παράγουμε έντυπα και επαγγελματικές κάρτες όπως ακριβώς τα έχετε φανταστεί!

Μην σας προβληματίζουν πια οι ποσότητες!

Μπορείτε να τυπώσετε τις κάρτες ή τα έντυπα που επιθυμείτε ακόμα και σε πολύ μικρές ποσότητες, έχοντας την δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ μιας τεράστιας ποικιλίες χαρτιών όσον αφορά χρώματα και υφές (πχ. Velvet, οπαλίνα, conqueror, toile, curious, dali  κ.α.) , καθώς και με δυνατότητα γυαλιστερής ή ματ πλαστικοποίησης!

Επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε μας με e-mail το αρχείο σας και αφήστε σε εμάς τα υπόλοιπα…

Με ψηφιακή ή offset εκτύπωση (ανάλογα με το τιράζ) θα σας παραδώσουμε ΑΨΟΓΑ τυπωμένα τις κάρτες ή τα έντυπα σας γρήγορα και οικονομικά!

 

 

epagkelmatikes-kartes1